érveink

 A rendezvényszervezés alapjai

" Megbízhatóság, rugalmasság, kreativitás, tapasztalat...."

 

  •      A rendezvény teljes technikai lebonyolítása

  •      Ingyenes tanácsadás

  •      Non-stop ügyfélszolgálat

  •      Széles rendezvénytechnikai háttérpark

  •      Teljeskörű fénytechnikai, színpadtechnika és

        hangtechnikai megoldások

  •      Kiszállás, üzemeltetés

  •      Kedvezmények

 

Rendezvénytechnika felsőfokon

 

A hatékony együttműködés kezdete a rendezvénytechnika területén

A rendezvénytechnikai elemek - fény-, hang-, vizuáltechnika és szükséges showeffektek -  felmérésével kezdőik a folyamat. Fontos a rendezvény helyszínének és partnerünk egyedi igényeinek pontos ismerete. A felmérést, a rendezvény teljes lebonyolítása követi, majd a rendezvényről alkotott vélemény   visszacsatolásban levonjuk az újabb hasznos információkat, tapasztalatokat. Amennyiben, nem teljes rendezvény lebonyolításról van szó, az Ön rendezvényén felmerülő bármilyen rendezvénytechnikai probléma célorientált megoldásában, a rendezvény gördülékeny technikai lebonyolításában is segítséget nyújthatunk.

 

Ingyenes rendezvénytechnikai tanácsadás

Akkor tudunk a legtöbbet tenni rendezvényéért, megfelelő minőségű hang-, vagy fénytechnikát biztosítani, valamint az Ön számára a legkedvezőbb ajánlatot adni, ha már a gondolat megszületésekor segíthetünk!


 

Non-stop rendezvénytechnikai ügyfélszolgálat

Kérem, hívja a +36 70 942-8080-as vagy a +36/70 371 3420 telefonszámot! Rendezvényén az is előfordulhat, hogy a látványtechnika nem megfelelő vagy a hangosítás csődöt mond. Ilyenkor is segítséget nyújthat csapatunk tanácsadása, vagy rendezvénytechnikai eszközeink gyors helyszínre szállítása. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

"Széles rendezvénytechnikai háttérpark..."

Ide talán  fény-, hang-, vizuáltechnikai és showeffektjeink részletes felsorolást kellett volna elhelyeznünk, mely hosszasan taglalja a raktárunkban található és bérelhető rendezvénytechnikai eszközeinket, ám nekünk fontosabb az, hogy Önnek mire van szüksége. Mi mindig azt prezentáljuk.

 

Rendezvénytechnikai full service.

Nem csak a rendezvény adott feladatait végezzünk el, hanem kérésére megoldjuk az összes rendezvénnyel összefüggő technikai és egyéb problémáját, legyen szó egy tönkrement mikroportról vagy egy kábel szakadásáról.

 

Kiszállítás, üzemeltetés

Egy kézben öszpontosul cégünknél a rendezvénytechnikai eszközök kiszállítása, üzemeltetése, és a háttérbiztosítás. Önnek nem kell bajlódnia rendezvényei alkalmával a különböző technikák kompatibilitásával.

 

"Rendezvénytehnikára vonatkozó kedvezményeink..."

Tételtől függően automatikusan adjuk fény-, hang-, vizuáltechnikára, valamint showeffektekre kiterjedő kedvezményeinket.