munkamódszerünk

Munkamódszerünk

 

 

 A rendezvény élményét biztosítjuk!

Mint az élet minden területén, a rendezvényszervezés során is fontos, hogy egy jól bevált munkamódszert alakalmazzunk - olyan sémát mely a tapasztalatokra épül, ám kellőképpen rugalmas ahhoz, hogy megrendelőink egyedi igényeit is kiszolgálja. A több mint másfél évtizedes rendezvénytechnikai tapasztalatunk segítségével megalkottuk saját munkamódszerünket és szolgáltatásunk úgynevezett blueprintingjét, azaz folyamatábráját. Így a rendezvénytechnikai szolgáltatás menete is átláthatóbb, részfolyamati könnyebben követhetők, javíthatók. A rendezvény így nem lehet más, mint örömteli pillanatok összessége! Galériánk itteni képeibe próbáltuk kreatív elemeinket összegyűjteni, hogy a séma mellett partnereink láthassák rugalmasságunkat, szárnyaló fantáziánkat is. A rendezvények során tehát, a jól bevált rendezvénytechnikai elemeket, mindig ötvözzük a kifinomult, egyedi megoldásokkal

 

 

1. lépés ( brief : feladatleírás )

A rendezvénytechnikai igények felmérése, szükség esetén a rendezvény helyszín feltéréképezése. A konkrét megrendelések mellett, gyakran szükségesnek érezzük a tanácsadást - hiszen a rendezvénytechnika világa külön szakterület. A kommunikáció csapatunk és megrendelőink között semmiképpen sem egyoldalú, mindig folyamatos konzulátációt igényel - egy olyan megbeszélés keretében, ahol mindkét fél kérdez.

 

 

2. lépés ( brainstorming: ötletroham )

Legyen szó akár bérleti szerződésről vagy teljes körű rendezvénytechnikai szolgáltatásról, szükséges a lehető legoptimálisabb megoldás kialakításához a közös ötletelés. Figyelembe kell venni a célok mellett a rendezvénypiacon és saját rendezvénytechnikai eszközparkunk kínálatának ár-érték arányát is. Ezt a lépést is csak közösen tudjuk megtenni.
 

 

3. lépés ( memo: a feladatok írásban történő leírása )

Az egyedi igények és feltételek megbeszélése után következik a teljes rendezvénytechnikai eszközpark, és azt kiegészítő egyéb szolgáltatások írásba foglalása. A szerződések kétoldalú ellenőrzése után pedig a tételes árajánlat - melyet igény és szerint módosíthatunk.

 

4. lépés ( kivitelezés )

A rendezvénytechnikai eszközök leszállítása pontosan, a megbeszéltek alapján történik. Teljeskörű rendezvénytechnikai szolgáltatás esetén, a rendezvény kezdetére az eszközök kifogástalan állapotban, működésre készen állnak a helyükön. Mi nem ismerünk olyan kifogásokat, hogy nagy volt a dugó, kevés volt az idő a színpad felállítására vagy otthon felejtettünk egy kábelt és ezért nem működik még a hangtechnika. A személyzet felelős a minőségi technikáért, a koordinátorunk pedig a rendezvényszervezés más területein lévő managerekkel való állandó kommunikációért. A rendezvényen gyekszünk mindenre figyelni, az általános hibákat tapasztalatunk révén kiküszöbölni.


 

5. lépés ( felmérés )

A folyamatos fejlődés kulcsa az újabb és újabb tapasztalatok leszűrése. Minden rendezvény és megrendelő különböző, így szívesen vesszük a rendezvény után általuk kialakított véleményeket, javaslatokat. Hosszú távon az együttműködések igazán hatékonyak a folyamatos visszacsatolások révén működhetnek. Kérjük, Ön is segítse munkánkat és javítsa együttműködésünket azáltal, hogy a rendezvényt követően elmondja nekünk tapasztalatait.

 

HÍRLEVÉL:

Kérjük iratkozzon e-mailben fel hírlevelünkre, hogy az aktuális programjainkat, ajánlatainkat megismerhesse!